Caracteristica frigiderului care menține alimente proaspete mai mult

Afirmațiile proaspete ale producătorilor de frigidere sunt în creștere. Ne-am confruntat cu purificatoare de aer încorporate, despre care se spune că elimină bacteriile din aer, și am văzut pungi mici care se află în interiorul sertarelor mai clare, presupunând că absorb gazul etilenic care face ca anumite produse să se coacă.

Aceste afirmații sunt dificil de măsurat deoarece cerințele privind calitatea și stocarea alimentelor variază. Dar testele noastre de laborator au confirmat faptul că frigiderele care sunt cele mai bune la conservarea alimentelor sunt cele care mențin o temperatură și o umiditate constantă. Și o inovație relativ nouă face mai mult decât oricare altul pentru a crea condiții climatice optime. Se numește răcire cu două evaporatoare.

Frigiderele tipice utilizează un singur vaporizator sau bobină de răcire în secțiunea de congelare, alături de un ventilator circulant. Atunci când este necesară o temperatură mai scăzută în frigider, aerul suplimentar este deviat în frigider din partea frigorifică printr-un amortizor poziționat între cele două compartimente.

Vaporizatoarele unice au două compromisuri mari. În primul rând, vaporizatorul trebuie să funcționeze la temperaturi scăzute pentru a menține alimentele înghețate. Dar aceasta îndepărtează umezeala din aer și aerul congelator rece și uscat scade umiditatea din secțiunea frigiderului, ceea ce este rău pentru multe alimente. În al doilea rând, mirosurile pot migra între cele două camere, făcând cuburile dvs. de gheață să guste ca somonul sau alte alimente mirositoare în frigider.

Frigiderele cu două evaporare se ocupă de ambele probleme prin crearea a două climate distincte, unul pentru congelator și unul pentru frigider. Caracteristica era disponibilă numai pentru frigiderele de vârf, dar migrează lent la mai multe game de prețuri, așa cum se arată în frigiderul nostru Ratings , care de la mijlocul lunii iulie 2016 avea aproape 50 de modele cu evaporatoare duale.

Un standout pentru a fi în considerare este Samsung RF28HDEDPWW , care deține scorul actual ridicat în toate frigidere am testat și este la prețuri competitive la 2.700 dolari. În plus față de vaporizatoarele sale duble, modelul de ușă franceză de 36 inchi dispune de o carne și o cutie de conserve cu temperatură controlată, bune pentru păstrarea bucăților și a băuturilor la rece în climatul lor ideal, iar sertarele sale clare sunt excelente pentru a menține nivelurile optime de umiditate .

Ca toate cele mai bune frigidere din testele noastre, Samsung păstrează de asemenea frigiderul la 37 ° F, pe care guvernul spune că protejează cele mai multe alimente de boală și boală alimentară.

Cum să aveți mai mult control asupra raftului

Aduceți „brute și ordonate” la depozitul de alimente prin utilizarea optimă a recipientelor și a rafturilor în frigider.

  1. Pe usa: Unt, condimente, bauturi carbogazoase, uleiuri de gatit (pot fi rancid
    la temperatura camerei), gem si jeleu, suc, unt de arahide, apa.
  2. Rafturi superioare mai calde: iaurt, snacks-uri (cești de budincă, cupe de fructe etc.), resturi (în
    recipiente separate ), băuturi.
  3. Rafturi racitoare inferioare: Lapte, ouă (în cutia originală), carne crudă, păsări de curte și pește (pe tăvi pentru a prinde orice picături).
  4. Sertar cu umiditate ridicată: Broccoli, morcovi, conopidă, ceapă verde, verde cu frunze.
  5. Sertar de umiditate scăzută: mere, avocado (o dată coapte), struguri, ciuperci, piersici (o dată coapte), pere (după coacere), ardei, prune (o dată coapte)
  6. Sertar de livrare: Brânză, Carne de vânat, Câini fierbinți

Elemente care nu ar trebui să meargă în frigider: Banane, pâine, cafea, usturoi, ceapă, cartofi, roșii.

Leave a Comment: