Care este dimensiunea standard a unui frigider?

Care este dimensiunea standard a frigiderului? Aceasta este o întrebare dificilă de răspuns fără a înțelege mai întâi nevoile și dorințele dvs. specifice, deoarece frigiderele pot veni într-o mare varietate de dimensiuni și configurații. Adâncimea variază în mod semnificativ pe baza tipului de frigider, în timp ce lățimea și înălțimea tind să rămână într-un interval mediu. Următorul articol este destinat să vă ajute să vă ghidați prin procesul de dimensionare a unui frigider pentru casa dvs. și să vă educați cu cele mai bune informații despre configurațiile aparatelor și cele mai bune practici de instalare.

Dimensiuni standard pentru frigider

Frigiderele pentru montare în partea superioară, pentru montare pe partea de jos, una lângă alta și frigiderul francez sunt fabricate în mod diferit, iar dimensiunile variază, dar măsurătorile se încadrează de obicei în gamele standard pe care cumpărătorii le pot utiliza pentru planificarea instalării. Iată câteva cifre tipice pentru comparație:

Tip Înălţime Lăţime Adâncime
Top-Mount / Bottom-Mount 65-69” 23-36” 24-33”
Side-by-Side / ușă franceză 67-70” 30-36” 29-35”

Contraponderea, dimensiunile încorporate și dimensiunile unităților personalizate sunt specifice aplicației și vor avea variații mai largi în măsurarea deplasării mai departe de frigiderele „standard” (cum ar fi mount-urile de sus și side-by-sides) și mai mult spre mașinile de aplicare personalizate .

Frigiderele anti-adâncime sunt proiectate astfel încât să se potrivească cu o adâncime standard de 24 de centimetri, deși ar trebui notat faptul că majoritatea mașinilor cu contra-adâncime măsoară 24 de centimetri, cu excepția ușilor și a mânerelor (frigiderele anti-adâncime vor ieși ușor din dulap). O concepție greșită populară este că toate frigiderele contra-adâncime pot fi folosite ca mașini integrate, ceea ce este incorect.

Frigiderele încorporate tind, de asemenea, să măsoare 24 de centimetri în adâncime, dar sunt adesea mai înalte decât celelalte frigidere, pot fi mult mai largi (până la 48 de grade) și au în mod frecvent compresoare instalate pe partea superioară a mașinii în loc de partea inferioară. Built-in-urile stau la fel de bine cu contra-fascia, deoarece adâncimea ușii și mânerului sunt luate în calcul la măsurarea generală a adâncimii aparatului.

Un frigider personalizat (denumit și cabinet gata) poate fi proiectat și achiziționat pentru aplicații high-end care necesită un aspect mai rafinat. În timp ce unitățile anti-adâncime și încorporate pot fi foarte plăcute din punct de vedere estetic dacă sunt instalate corespunzător, frigiderele personalizate oferă un alt nivel de personalizare.

Frigider - steadypizza.comCabinetul aplicat peste frigider poate fi comandat pentru a se potrivi cu dulapurile de bucătărie, creând o integrare perfectă în noua dvs. bucătărie . Asa cum era de asteptat, unitatile personalizate sunt proiectate pentru a se potrivi exact adancimile contorului de bucatarie – delimitarea pozitiei frigiderului in interiorul dulapului trebuie sa fie dificila, daca nu imposibila, fara a compara dimensiunile panourilor.

Tot ce vă gândiți, unitățile personalizate sunt, de asemenea, considerabil mai scumpe decât modelele standard, deci, înainte de a vă grăbi să vă remodelați întreaga bucătărie în jurul frigiderului, trebuie să vă amintiți că obținerea aspectului perfect vă va costa un ban destul de bun.

Măsurarea bucătăriei

Înălțimea, lățimea și dimensiunile adâncimii vor determina cel mai bun frigider pentru aplicația dvs. specifică și în timp ce măsurarea pentru instalarea unui aparat poate părea simplă, există câțiva indicatori care trebuie luați în considerare atunci când faceți acest lucru.

Bucatarie

Când măsurați înălțimea disponibilă a capului, luați în considerare dulapul care poate fi instalat deasupra frigiderului. În timp ce înălțimea verticală nu va fi o problemă la majoritatea frigiderelor, unele dulapuri personalizate pot provoca o instalare verticală. Lățimea trebuie să fie măsurată de la panoul cel mai îndepărtat care se potrivește în afară fie cu ornamentele adiacente ale panoului, fie cu marginea de oprire a unui panou de dulap.

Adâncimea poate fi dificilă, deoarece va trebui să țineți cont atât de adâncimea spatelui (dacă este cazul) cât și de spațiul de instalare recomandat de producător între frigider și perete (dacă există). În cele din urmă, trebuie să vă asigurați că spațiul de deschidere a ușii este calculat astfel încât nimic să nu restricționeze deschiderea completă a ușilor frigiderului.

Ce altceva ar trebui să vă gândiți

Dacă cumpărați pentru o bucătărie nouă, unele seturi potrivite nu vor funcționa pentru dulapurile preinstalate. Luați în considerare ceea ce trebuie să lucrați, restrângeți alegerile și apoi luați o decizie finală de acolo. Dacă sunteți în căutarea frigiderului perfect, verificați frigiderele noastre cu ușile franceze și cele mai bune frigidere Counter-Depth pentru anul 2017.

Lucrurile precum dimensiunile cuptorului și specificațiile pentru mașină de spălat vase și microunde trebuie examinate cu atenție înainte de a „trage trăgaciul”. Majoritatea frigiderelor se conectează la o priză de curent standard de 110V, totuși, dacă instalați o unitate încorporată sau personalizată, veți trebuie să vă asigurați că nu este necesar curentul de 220V AC. De obicei, acest lucru este ceva pe care contractanții care instalează o unitate personalizată vor lua notă și vor planifica.

Leave a Comment: