Ce este un frigider anti-adâncime?

Este o întrebare suficient de simplă: „Ce este un frigider contra-adâncime?”. Pe scurt, este un frigider în care adâncimea se potrivește cu lățimea blaturilor bucătăriei. Dar poate fi un pic mai complicat decât asta, deci continuați să citiți pentru a obține un mâner mai bun asupra diferențelor dintre frigiderele standard și contra-adâncime .

Care este diferența dintre un frigider anti-adâncime și unul standard?

Este posibil ca în timp ce creșteți părinții să dețină un frigider standard. Stii stilul: un congelator deasupra cu o singura usa swinging pe fund. Sau poate, dacă familia ta era puțin mai bună, aveai una lângă cealaltă cu ușile de sus în jos, una pentru congelator și cealaltă pentru compartimentul frigider.

Frigiderele anti-adâncime au crescut în popularitate pe parcursul ultimelor două decenii, deoarece se amestecă în contoare de bucătărie standard și lasă bucătării finite cu aspect frumos personalizat. Deci, cât de adânc este un frigider contra-adâncime?

Făcând simplu, frigiderele contra-adâncime sunt la fel de adânci ca dulapurile la care sunt instalate. Counter-frigider adâncime sunt mai mici decât cele mai multe altele (de obicei între 24 și 26.5 inci adâncime), dar pentru a face mai puțin adâncime în lățime. Dimpotrivă, frigiderele standard măsoară aproximativ 31 până la 36 de centimetri în adâncime (inclusiv mânerele ușilor) și nu sunt destinate amestecării în dulapurile și contoarele de bucătărie. Cumpărătorii ar putea dori să facă o declarație cu frigiderul sau, poate, să instaleze aparatul separat și departe de dulapul de bucătărie dacă nu este o mașină cu adâncime.

Ce tip de frigider este potrivit pentru mine?

Cumpărătorii au mai multe stiluri distincte de ales atunci când cumpără un frigider. În afară de adâncime, consumatorii vor trebui să compare aspectul și utilitatea unui nou frigider. Standard, ușa franceză și una lângă alta sunt opțiunile primare disponibile.

După cum sa menționat mai sus, frigiderele standard au congelator pe partea superioară și un compartiment frigorific la ușă. Frigiderele uși franceze dispun de ușile laterale în partea de sus a două treimi a frigiderului și au un compartiment de congelare în partea inferioară (un frigider cu ușă frigorifică este un favorit în rândul cumpărătorilor).

Frigiderele side-by-side au uși duble de lungime întreagă și utilizează unul pentru secția de congelare, iar celălalt pentru frigider. Designul și funcționalitatea frigiderului ar trebui să fie luate în considerare cu atenție la cumpărare pentru a se asigura că frigiderul se potrivește frumos cu stilul pe care îl căutați.

Dimensiunile frigiderului adâncime trebuie să fie luate în considerare și comparate cu dulapurile dvs. specifice, pentru a se asigura că adâncimea este într-adevăr aceeași.

O concepție greșită este că toți contoarele au aceeași adâncime. În timp ce majoritatea locuințelor medii din Statele Unite au contoare care măsoară 24 de centimetri în profunzime, unele case mai mari (în special cele cu dulapuri de bucătărie personalizate) prezintă spații de depozitare mult mai profunde. Măsurați întotdeauna înainte de a cumpăra.

Ce altceva ar trebui să iau în considerare?

Fii atent: Doar pentru ca adancimea frigiderului este aceeasi cu frigiderele anti-adancime, nu-l face un frigider contra-adancime (incearca sa spui de cinci ori repede). Dacă cumpărați un frigider contra-adâncime, asigurați-vă că modelele pe care le priviți sunt comercializate ca fiind contra-adâncime. Aspectele de proiectare cum ar fi informații despre balamale ușoare și măsurători pot lua în considerare contractele de integrare, în timp ce unitățile de adâncime non-contra-ar putea să nu.

Alte aparate :  Să ia în considerare aspectul general al bucătăriei personalizat. Alte aparate se potrivesc cu carcasele? Poate doriți să luați în considerare achiziționarea altor aparate proiectate pentru contra-instalare .

Leave a Comment: